Arrangement

  Event

  70'er Galla - Jomfruburet Reunion

   
  Lørdag 11. januar 2020 kl. 18.40
   
  Kulturhuset Kilden Nygårds Plads 31, Brøndby
   
  Entré: Billetter 125-325 kr

  En aften i nostalgiens tegn med fuldt knald på pop og Rock'n'Roll fra 70'erne.

  Med start i 2009 er det nu 11. gang Jomfruburet Reunion åbner dørene til et brag af en fest. Og denne gang med 6 bands: Oak Island - Coal Train - Blow Up - Herds - Sweet Inspiration - Made in Denmark - vil bringe publikum på en musikalsk rejse tilbage til 70'erne.

  Alle 6 bands turnerede rundt i Danmark og spillede i klubber, på diskoteker og til halballer. I København var de faste bands i Krudthuset i Tivoli, Place Pigalle og Spar To på Bakken og ikke mindst i Jomfruburet på Strøget. Det er nu 11. år i træk, at vi markerer denne tid under titlen "70'er Galla - Jomfruburet Reunion", og for 7. gang er det i Brøndby i Kulturhuset Kilden og alle gange har det været for udsolgte huse.

  Så skynd dig at købe en billet.

  Som sidste år vil der igen i år være mulighed for at købe siddepladser i salen. Der er ikke nummererede pladser, så man vil blive fordelt i forhold til det antal billetter/pladser, man køber. Hvis du gerne vil købe siddeplads i salen, vælg da "koncertbillet med pladsreservation" eller "koncertbillet med plads + buffet".
  OBS! Skal du sidde sammen med andre, så noter navn og telefonnummer på den person, der har købt pladsbilletter i salen.

  Musikken starter kl. 18.40, og aftenen vil kunne indledes med spisning fra kl. 17.00 i foyeren.
  Maden - buffet med flere slags kød, kartofler, salat samt brød - koster 150 kr. pr. person og skal købes sammen med billetten. OBS! Begrænset antal


  Del
  Vis kort