Arrangement

  Event

  UDSOLGT Rugsted & Kreutzfeldt - 40 års jubilæumsshow

   
  Lørdag 19. oktober 2019 kl. 20
   
  Kulturhuset Kilden Nygårds Plads 31, Brøndby
   
  Entré: Billetter 150-225 kr
   
  Udsolgt

  Hitmaskinerne længe leve! I 2019 er det 40 år siden duoen udgav deres første album. Det fejres med to eksklusive liveturnéer.

  Der er garanti for gensynsglæde, når pophits fra 80'erne sætter gang i festen. Stribevis af ørehængere som "Jeg Ved Det Godt", "Tilfældigvis Forbi", "Da Du Var Min Helt Alene" tager publikum med på en spændende musikalsk rejse i anledning af 40 års jubilæet for popduoens første album "Rugsted & Kreutzfeldt 1".

  Oveni har Rugsted & Kreutzfeldt tilføjet nogle af de kendte hits til setlisten, som de har skrevet til andre kunstnere, heriblandt "Hvis Du forstod" og "Kærligheden Kalder" med Sanne Salomonsen, "Jeg' I Live" med Burhan G og "Du Tænder Lys" med Lis Sørensen.

  Om Rugsted & Kreutzfeldt
  Rugsted & Kreutzfeldt er en dansk duo bestående af Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt, der var aktive 1979-1985 og igen fra 2006. Bandets første album "Rugsted & Kreutzfeldt 1" udkom i 1979. Senere fulgte tre LP'er med egne kompositioner, hvoraf særligt "Jeg Ved Det Godt" fra 1978 er blevet en evergreen.

  I et interview om deres musik fik de spørgsmålet: "Det er ofte ordet tidløs, man sætter på jeres musik. Hvad er opskriften på tidløshed?"

  Til det svarede Stig: "Man sætter sig jo ikke bevidst ned og prøver at lave noget, der holder i 30 år. Men det handler måske om, at vi har haft nogle gode tekster og laver rigtig musik, der er spillet på rigtige instrumenter. Og så har vi bare været pisseheldige."

  Du kan læse hele interviewet med det musikalske makkerpar her: https://www.berlingske.dk/aok/rugsted-kreutzfeldt-det-er-ikke-for-sent-nu

  Unum. siddepladser
  Forventet varighed: 2x45 minutter
  Spisning kl. 18:30 ved tilkøbt billet
  Maden leveres af Brøndbys Produktionshøjskole
  Baren åbner kl. 19 - mulighed for køb af drikkevarer, før koncerten og i pausen

  Menu ved køb af spisebillet:


  Honningbagt laks serveret på en urte salat med urte dressing
  Stenovnsbagte flutes med smør

  Langtidsbagt oksefilet med en rødvins sauce
  Unghanebryst marineret i rosmarin, hvidløg & citron

  Ovnbagte rodfrugter med timian
  Vegetar tærter med peberfrugt, tomat, løg, feta & oliven

  Græsk salat med feta & oliven
  Grøn mixet salat med italiensk dressing

  Dessert:
  Chokolade mousse med vanilje cremé & friske bær


  Del
  Vis kort